Ik heb Martin ervaren als een uitstekende gesprekspartner die weet wat hij wil, altijd met grote kennis van zaken spreekt en daarbij sterk gericht is op resultaat. Hij is in staat zich snel in te leven in een nieuwe situatie wat hij o.a. heeft gedemonstreerd bij het optreden als voorzitter bij verschillende roadshows voor WoonTrust. En het werk wordt altijd gedaan met humor!

Wim Witteveen

Alliantie Partners

Enkele associaties die ik bij Martin Koot heb gekregen tijdens onze samenwerking; gedreven, betrokken, gericht op de inhoud, scherp in het zien van ontwikkelingen en de achterliggende factoren. Kortom, de perfecte dagvoorzitter voor het IIR Hypotheken Event. Martin laat als dagvoorzitter zijn betrokkenheid duidelijk zien. Hij is gedreven en is altijd op zoek naar de discussie en dialoog met de sector. Hij geeft het dagvoorzitterschap kleur met een communicatief en inhoudelijk sterk optreden.

Emile Berckmoes

IIR

Bij zijn opening en inleidende woorden ten overstaande van de groep van zorgverleners, zorgmakelaars en vertegenwoordigers van organisaties uit het ouderenwerk wist hij door de benoeming van de persoonlijke situatie van zijn eigen ouders al direct de juiste toon te zetten en wist hij onmiddellijk te focussen op een ieder bekende praktijken uit de dagelijkse belevingswereld. Hij wist de deelnemers steeds weer te betrekken bij het thema door hen naar hun eigen ervaringen te vragen en het thema van de middag daarmee concreet te maken. 

Paul Kee

stichting Met raad en daad

Martin is een van de meest bevlogen en betrokken mensen in onze sector. Een kritisch denker met een innovatief randje, altijd bereid om anderen op respectvolle wijze uit te dagen. Hij heeft menig debat op scherp gesteld.

Matthijs Mons

Yellowtail

Please reload

MIJN DIENSTEN

Congres of seminar leiden

Een spreker aankondigen kan iedereen, van Bekende Nederlander tot goedwillende amateur. Een bijeenkomst leiden is echter veel meer dan dat.

 

Een goede dagvoorzitter verdiept zich in de thema’s van de dag. Hij overlegt met u wat u als resultaat verwacht. En weet hoe hij dat resultaat boven water kan krijgen. Tijdens de bijeenkomst zorgt hij voor een goede sfeer, creëert hij enthousiasme en houdt hij iedereen bij de les.

 

Zo is mijn aanpak. Ik doe dat met humor en een gedreven presentatie. Desgewenst verzorg ik een inleiding op de dag, gericht op de thema’s die u gedurende de dag aan bod wilt laten komen.

Debat leiden

Debatten zijn er in allerlei soorten en maten. De principes voor een goed debat zijn altijd gelijk: balans, helderheid en interactie. Sommige deelnemers hebben prikkels nodig, anderen moeten juist geremd worden. De inhoud moet helder worden voor de zaal. Dat vergt doorvragen, samenvatten, soms verrassen, tegenstellingen opzoeken. En ook het publiek heeft een rol. Door de aanwezigen actief erbij te betrekken wordt de attentie veel langer vastgehouden en méér verdieping bereikt.

 

In mijn aanpak streef ik deze drie principes altijd na. Door goede voorbereiding ben ik op de hoogte van waar het over gaat en op welke vragen antwoord gezocht moet worden. Mijn stijl kenmerkt zich door betrokkenheid, scherpte en humor. Zo bereiken we samen resultaat!

Faciliteren van sessies

Veel organisaties hebben de waarde van de dialoog ontdekt: met klanten, business partners, medewerkers, andere stakeholders. Helaas mondt een dialoog vaak uit in verbaal dubbel éénrichtingsverkeer; de één probeert de ander ergens van te overtuigen en vice versa. Dat levert niets op... Een goede dialoog heeft een doordachte structuur, de juiste methodieken en een strakke leiding. De kunst is om aanwezigen naar elkaar te laten luisteren, soms door juist niet te praten maar andere middelen in te zetten. Dat leidt tot tevreden deelnemers en waardevolle ervaringen en inzichten.

Please reload

Wat anderen over mij zeggen
 
 
 

uw-dagvoorzitter.nl is een handelsnaam van Laridae BV - KvK 30230658

© 2017 Laridae BV