INTERESSE IN MENSEN

Sinds 2007 werk ik als dagvoorzitter, debatleider en facilitator/dialoogbegeleider. De basis voor mijn werk is interesse in mensen, wat hen (zakelijk) bezig houdt en wat daarvan de betekenis is voor de aanwezigen en het thema.

 

Door een goede voorbereiding weet ik wat de issues zijn, zonder dat ik pretendeer de finesses te weten. Daar zijn de sprekers en andere deelnemers voor! Mijn taak is hen in staat stellen zo goed mogelijk hun boodschap over te brengen. En antwoorden te zoeken op vragen die bij de aanwezigen leven.

Wat mij kenmerkt: energiek, scherp waar nodig, humorvol, stevig op de inhoud maar altijd zacht voor de mens.

Dagvoorzitter

 

"Een dagvoorzitter die authenticiteit, scherpte en humor combineert kan het verschil maken. Zo'n dagvoorzitter is Martin!"

Peter Ruys, Hypotheek24

Debatleider

 

"Martin heeft de paneldiscussie van/ tussen directeuren van SNS Bank begeleid en het publiek hierbij betrokken. Uit de reacties van de sprekers, de deelnemers en het panel maar ook uit eigen waarneming heeft Martin een grote bijdrage geleverd aan het succes van het congres."

Paul Grüben, SNS Bank

"Martin kan geweldig goed enthousiasmeren en mensen voor zich winnen. Als persoon is hij betrokken, gedreven en bijzonder scherp. Hij bezit de gave om op het juiste moment de juiste kritische vragen te stellen zonder daarbij mensen voor het hoofd te stoten. Hij zet anderen in hun kracht."

 Sanne Meekel, Euroforum 

Facilitator
Een aantal organisaties waar ik voor werk of gewerkt heb
Institute for International Research (10 jaar Hypothekenevent), De Hypotheekshop, SNS Bank, Euroforum (diverse congressen), Gemeente Nieuwegein, Orbis Medisch Centrum, Zwitserleven, Obvion, coöperatie DAK, Woontrust, Popkoor Blossom, Faster Forward, Stichting Leven en Financiën (LEF), Stichting Vrienden van Muziek, MoneyView Research, Het Nieuwegein Fonds, Stichting Met Raad en Daad, Organisatie van Financiële Dienstverleners (OvFD)

uw-dagvoorzitter.nl is een handelsnaam van Laridae BV - KvK 30230658

© 2017 Laridae BV